Clicky

 FCE familie breidt uit naar het noorden

FCE familie breidt uit naar het noorden
08-09-2023 09:17 | Bedrijfsnieuws | auteur Gesponsorde content

HARDERWIJK/EMMEN - Sinds 01 September 2023 zijn Ard Bekel en Marc Cremer, in samenwerking met FCE Transport B.V. uit Harderwijk, een nieuwe zakelijke dienstverlener in de logistiek gestart onder de naam: FCE Logistics B.V..

Na gezamenlijk meer dan 50 jaar bij verschillende logistieke dienstverleners te hebben gewerkt slaan de mannen de handen ineen om een nieuw bedrijf op te zetten. Met de handen in de zogezegde klei, zelf de klanten te woord staan, en zelf de allerbeste oplossing te zoeken voor alle simpele tot complexe logistieke vraagstukken.

FCE Logistics is gevestigd in het bruisende Emmen en zal zich, met de gecombineerde ervaring van decennia in de logistieke sector, onder andere richten op lucht en zeevracht. Vastbesloten hierin zijn de mannen om de lat in de logistieke dienstverlening nog hoger te leggen. Toewijding aan kwaliteit, betrouwbaarheid en klanttevredenheid vormen de kern van alles wat FCE Logistics wil gaan laten zien.

Door de vele jaren in de logistieke wereld hebben de heren een uitgebreid logistiek netwerk door heel Europa voor LTL- en FTL zendingen. En ook voor douane-formaliteiten ivm import en export kan iedereen vanaf nu in Emmen terecht!

FCE Transport heeft in de afgelopen jaren natuurlijk een veelbelovende aanwezigheid opgebouwd op verschillende locaties in Europa, waaronder Nederland, Tsjechië, Slowakije en Hongarije. Wekelijks rijden ze met 45-50 auto’s op bestemmingen door heel (Oost-) Europa. Hierdoor kan FCE Logistics ook een uitgebreid netwerk bieden voor alle logistieke behoeften naar deze regio’s.

En door de jarenlange ervaring van de heren Cremer en Bekel in de lucht en zeevracht zullen de klanten van FCE Transport ook voor deze “nieuwe” diensten gewoon op hetzelfde vertrouwde adres terecht kunnen.

Samen kunnen FCE Transport en FCE Logistics hierdoor een heel breed en betrouwbaar pakket logistieke diensten aanbieden naar alle windrichtingen op de wereld.

Meer informatie: www.fcelogistics.com


Dit was een gesponsord artikel. De redactie is niet verantwoordelijk voor de inhoud. Bent u ook geïnteresseerd in de mogelijkheden om een gesponsord artikel te plaatsen? Neemt u vrijblijvend contact op

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,167
Diesel1,972

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats