Clicky


Contargo neemt HE-Logistics B.V. over

Contargo neemt HE-Logistics B.V. over
04-09-2023 16:51 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur Redactie

ROTTERDAM - Per 1 september 2023 heeft Contargo Road Logistics de Nederlandse transportonderneming HE-Logistics B.V. overgenomen. Hiermee breidt Contargo zijn positie op het gebied van containervervoer door middel van directe truckverbindingen binnen de Benelux verder uit.

HE-Logistics biedt containervervoer met eigen en gecharterde vrachtwagens, evenals reefer- en trailertransporten, als ook groupage- en conventionele transportdiensten.

"Met de overname van HE-Logistics B.V. verstevigen wij onze positie vooral in Nederland", aldus Marcel Hulsker, co-manager van Contargo GmbH & Co. KG. "Bovendien kunnen wij ons productportfolio o.a. door trailervervoer en reefertransporten in de landen van de Benelux en binnen Europa uitbreiden."

De activiteiten van HE-Logistics B.V. zullen in de toekomst onder de naam Contargo HE-Logistics B.V. worden uitgevoerd. De directeur van HE-Logistics B.V., Hennie van der Graaf, zal voortaan binnen de Contargo Groep als branchemanager van Contargo HE-Logistics B.V. onder leiding van Marcel Hulsker en Cor Bakker actief zijn.