Clicky


Scania euro 6 voor Vos Transport B.V.

Scania euro 6 voor Vos Transport B.V.
27-04-2012 09:28 | SCANIA | auteur de redactie
DEVENTER - Ter afsluiting van een order van 76 Nieuwe Scania's heeft Vos Transport bij Scania in Hardenberg haar eerste euro 6 trekker in ontvangst mogen nemen. Het bedrijf uit Deventer is één van de eerste bedrijven in het land die deze euro 6 trekker van Scania geleverd heeft gekregen. Vos heeft deze nieuwe trekker dan ook met gepaste trots in ontvangst genomen.

De nieuwe euro 6 trekker is de kroon op een periode van tal van investeringen in het wagenpark. Het afgelopen half jaar heeft Vos vijf nieuwe MAN bakwagens met een euro 5 motor in ontvangst genomen en is het grootste gedeelte van de bestelling van 76 nieuwe Scania's met de nieuwste euro vijf motoren geleverd in Deventer. Vos heeft tevens ook al weer een nieuwe order geplaatst voor nog eens 25 nieuwe Scania's.



Vos heeft ondanks de moeizame economie waar we ons met ons allen al enige jaren in verkeren de afgelopen jaren toch een gestage groei doorgemaakt. Het bedrijf is uitgegroeid tot een middelgroot internationaal transportbedrijf en het bedrijf doet de nodige investeringen om deze groei een verder gevolg te kunnen geven. Met de genoemde investeringen vervangt Vos Transport alweer haar oude euro 5 trekkers door de nieuwste generatie euro 5 trekkers en een groot gedeelte van de nieuw aangeschafte Scanias zijn ter uitbreiding van het wagenpark aangeschaft.

Het in ontvangst mogen nemen van de eerste euro 6 trekker is volgens Jules Menheere, algemeen directeur van Vos Transport de kroon op een groot aantal investeringen in het wagenpark. Wanneer de euro 6 trekker bevalt hoopt Vos in de loop van de tijd haar wagenpark verder uit te kunnen bereiden met deze nieuwste generatie trekkers.