Clicky


Drie nieuwe Scania's voor Jooren Transporten B.V.

Drie nieuwe Scania's voor Jooren Transporten B.V.
25-04-2012 10:28 | SCANIA | auteur de redactie
Bij Jooren Transporten B.V. uit Ouderkerk a/d Amstel zijn drie nieuwe Scania P-series afgeleverd, allen ruim voorzien van veiligheidsverhogende zaken. Veiligheid staat bij Jooren voorop voor zowel chauffeurs als omgeving, mede omdat de nieuwe trekkers ook LZV zijn goedgekeurd. Aflevering vond plaats door de Scania vestiging in Uithoorn.

De nieuwe Scania P400 LA4x2MNA trekkers van Jooren Transporten zijn voorzien van de P-cabine in combinatie met de sterke 400 pk motor. De P-cabine is bij Scania dus ook te verkrijgen met hoge vermogens. Voordeel van de cabine is dat bij het werk van Jooren de lagere instap zorgt voor veel comfort voor de chauffeur.



Verder is gekozen voor de twee-pedaals Scania Opticruise, Scania Retarder, Xenon verlichting en zijn de voertuigen compleet in kleur af-fabriek geleverd via het Scania Multi Colour Concept (MCC). Op het gebied van veiligheid zijn geen concessies gedaan. Zo is er gekozen voor Lane Departure Warning (LDW), Adaptive Cruise Control (ACC) en Orlaco zij- en achterzicht camera’s.



Jooren Transporten is een vervoerder met drive en passie. Passie voor vervoer, voor kwaliteit, voor mensen en de samenleving. In 2014 bestaat het bedrijf honderd jaar. De Scania trucks worden vooral ingezet in de retail bevoorrading.

Met een gestage groei en een vloot van rond de 40 vrachtwagens heeft Jooren transporten B.V. zich ontwikkeld tot een volwaardige logistieke partner. In samenspraak met de klant wordt altijd een individuele en efficiënte oplossingen bereikt.