Clicky


Veertien nieuwe Scania's voor Peter Appel Transport

Veertien nieuwe Scania's voor Peter Appel Transport
19-04-2012 15:29 | SCANIA | auteur de redactie
ZWAAGDIJK - Onlangs nam Peter Appel Transport de sleutels van veertien nieuwe Scania’s in ontvangst. De nieuwe voertuigen, allen van het type Scania R420 LA 4X2 MNA voorzien van de comfortabele Highline cabine, tweepedaals Opticruise en de Scania Retarder, zullen voornamelijk worden ingezet voor de bevoorrading van Spar supermarkten.

De zuinige 420 pk motor staat garant voor een hoog rendement dankzij het lage brandstofverbruik. De nieuwe Scania’s zijn afgeleverd door de vestiging Scania Zwaagdijk, waar alle trekkers in een onderhoudscontract zijn opgenomen.

v.l.n.r. Leonie Flanderijn, Hoofd Communicatie Scania Production Zwolle, Tom van de Mosselaar, Director Commercial Operations Netherlands van Scania Nederland B.V., en Peter Appel, Directeur van het gelijknamige transportbedrijf.

Peter Appel Transport is gespecialiseerd in temperatuur gecontroleerd levensmiddelentransport. Vanuit het hoofdkantoor in Middenmeer en 20 ondersteuningspunten door geheel Nederland wordt een landelijk dekkend distributienetwerk geboden.



Het bedrijf bevoorraadt diverse supermarktketens en dagelijks zijn ruim driehonderd voertuigen onderweg om de producten van de opdrachtgevers te vervoeren.