Clicky


Wezenberg Trailers levert Krone Ecocombi's aan Otten Transport

Wezenberg Trailers levert Krone Ecocombi's aan Otten Transport
13-04-2012 09:15 | Trailers | auteur de redactie
HOOGEVEEN - Al meer dan honderd jaar voorziet Otten Transport hun klanten van een betrouwbare en correcte dienstverlening op het vlak van transport en opslag.

Met de uitbreiding van 12 eenheden, te weten twee complete Krone Ecocombi's, drie Ecocombi Profi Liners en vijf "gewone" Profi Liners, kan Otten Transport de klant nog efficiënter, sneller en milieuvriendelijker van dienst zijn.

Doordat grotere hoeveelheden in eens over de weg vervoert kunnen worden, wordt het aantal ritten beperkt en wordt de totale CO2-uitstoot teruggedrongen. Het gebruik van de Ecocombi past binnen het streven naar een milieuvriendelijkere bedrijfsvoering. Hierdoor passen de Krone Ecocombi's perfect in de toekomstvisie van Otten Transport.



Vooralsnog heeft Otten Transport als testfase twee complete Krone Ecocombi's bij Wezenberg Trailers besteld en geleverd gekregen. Bij gebleken efficiëntie en besparing zal dit aantal nog worden uitgebreid.

Wezenberg Trailers heeft hiervoor al drie extra Krone Ecocombi Profi Liners mogen leveren aan Otten Transport. Hieruit blijkt wel het vertrouwen dat Otten Transport heeft in het voldoen aan de verwachtingen van zowel het product als de leverancier, Wezenberg Trailers.