Clicky


Maessen Bedrijven breidt vloot uit met twee DAF FAD CF85.410 10x4 vrachtwagens voor het echte zware werk

Maessen Bedrijven breidt vloot uit met twee DAF FAD CF85.410 10x4 vrachtwagens voor het echte zware werk
06-04-2012 09:52 | DAF | auteur de redactie
VENRAY - Allers Bedrijfswagens leverde onlangs twee nieuwe DAF FAD CF85.410 bakwagens, uitgevoerd als 5-asser met drie 10 tons voorassen voor een totaal G.V.W. van 49 ton, aan Maessen Bedrijven in Venray.

De DAF FAD CF85.410 bakwagen met een 6400 mm wielbasis, twee 10 ton’s gestuurde voorassen, een 10 ton’s voorloopas en een totaal G.V.W. van 49 ton is uitgevoerd als 5-asser, met 186N rechte voorassen en 375/90 R 22,5 banden in combinatie met 12.00 R 24 banden op het trapeziumvering tandemstel. Dit is de beste combinatie voor maximale bodemvrijheid en tractie in het terrein. De voorloopas is bijgeplaatst door Estepe in Heesch.

Andy van Batenburg, regiomanager bij Allers Bedrijfswagens, leverde twee van deze geweldige DAF's af aan Bas Peters, werkzaam bij Maessen Bedrijven. Eén wagen is uitgevoerd met een vaste kipper, de tweede wagen is uitgevoerd met een wisselsysteem en kipper geleverd door Vossebelt in Geesbrug, tevens geschikt voor een afzetbare betonmixer van Solid Roermond. Met vaste chauffeurs op de voertuigen, worden projecten in vooral Zuidoost Nederland uitgevoerd.



Maessen Bedrijven levert topkwaliteit en techniek op alle terreinen. Met 55 gemotiveerde medewerkers is Maessen Bedrijven een belangrijke speler in de markt van te recyclen materialen, van grondverzet en sloopwerken. Maessen verzorgt het transport van diverse afvalstoffen, zoals bijvoorbeeld: puin, bedrijfsafval, bouw- en sloopafval, steenwol, groenafval, afvalhout etc. Het zorgt voor het vervoer van asfalt en levert zand en grint uit eigen zandwinning naar onder andere de bouwprojecten.

Maar Maessen Bedrijven is ook als geen ander thuis in het ontwikkelen van projecten vanaf de eerste spade in de grond tot de oplevering van business parks, kantoorbedrijven en projecten voor particulieren, waarbij de opdrachtgever gebruik kan maken van een flexibel concept, passend bij de vraag van de opdrachtgever.

Maessen Bedrijven ziet Allers Bedrijfswagens als een verlengstuk van haar dienstverlening. "De samenwerking met de dealer is al lang en past perfect in onze filosofie", zegt Bas Peters. "Het meedenken, het komen met praktijkgerichte oplossingen voor het transport en een prima prijs/kwaliteitsverhouding zijn hierbij zeer belangrijk." Het onderhoud wordt door de dealer verzorgd.