Clicky


Moderna Textielservice vervangt en breidt wagenpark uit

Moderna Textielservice  vervangt en breidt wagenpark uit
04-04-2012 09:46 | Mercedes-Benz | auteur de redactie
GRAMSBERGEN - Vrijdag 30 maart jongstleden heeft de officiële overdracht plaatsgevonden bij Moderna Textielservice van nieuw aangeschafte Mercedes Atego's 1218L en Mercedes Sprinters 313. Door middel van het overhandigen van de sleutels door Erik Brunink van Wensink Emmen aan Wim van der Sluis van Moderna Textielservice en een dank van ontvangst door Wim aan Erik middels een bos bloemen is de overdracht officieel gemaakt.

De huidige Atego’s waren na een diensttijd van 7 jaar aan vervanging toe. Met het aanschaffen van de nieuwe wagens heeft Moderna Textielservice het wagenpark weer actueel, conform Euro 5. Tevens zijn deze Atego’s voorzien van gemakken zoals automatische versnelling, elektrische ramen, voor,-zij,- en achteruitrijdcamera. De laadbak, die nu tevens twee meter langer is ten opzichte van de vorige Atego’s, is voorzien van een makkelijke in en uitstapvoorziening.

Tevens zijn er drie Mercedes Sprinters 313 aangeschaft. Reden hiervoor is uitbreiding van de werkzaamheden van Moderna Textielservice. De Sprinters zijn net als de reeds aanwezige Sprinters van de langste categorie en van de een na hoogste categorie.



Al deze wagens zijn aangeschaft bij Wensink Emmen, de opbouw is verzorgd door Donk Carrosserie uit Emmen en de belettering is verzorgd door Alfabet Reclame uit Den Ham.

Het wagenpark van Moderna Textielservice beslaat nu in totaal 25 voertuigen die dagelijks de distributie verzorgen voor Moderna Textielservice door het gehele land. Moderna Textielservice is een professioneel familiebedrijf welke een totaalpakket aan dienstverlening biedt op het gebied van linnen, bedrijfskleding, schoonloopmatten en sanitairhygiëne waarbij het ontzorgen van de klant centraal staat.