Clicky


Nieuwe Mercedes-Benz Gigaspacer trekkers voor Mercom

Nieuwe Mercedes-Benz Gigaspacer trekkers voor Mercom
27-03-2012 13:29 | Mercedes-Benz | auteur de redactie
Hans Harmsel van Mercom in Goor was na het zien van de nieuwe Actros, tijdens een fabrieksreis vorig jaar september, overtuigd van deze auto. Hij durfde de gok aan en bestelde twee 1845LS Gigaspace trekkers en één 1845LLS Gigaspace volumetrekker. "Baan Twente heeft veel vertrouwen gecreëerd bij mij, en dus slaan we samen de weg in om deze Actrossen een succes te laten worden."

De auto's worden na de Carrosserie vakdagen in Hardenberg afgeleverd bij Mercom. Samen met Fleetboard, en inzet van een demochauffeur zal Baan Twente zorgen dat de auto's hun geld weer zullen opbrengen. Om klaar te zijn voor de toekomst moesten het maar meteen Euro 6 trucks zijn. Eén van de trekkers is te bewonderen op de Carrosserie vakdagen op de stand van Baan Twente standnummer 404.



Hans zegt: "Logistiek is een belangrijk onderdeel binnen vrijwel elk bedrijf. Wegtransport speelt een grote rol binnen deze logistiek. Bij Mercom kunt je terecht voor alle logistieke opdrachten. Mercom beschikt over een uitgebreid wagenpark om alle voorkomende goederen te vervoeren. Zowel nationaal als internationaal. Nee zeggen is geen optie voor Mercom en lukt niet is een woord dat taboe is op het kantoor van Mercom in Goor. Andere takken waarin Mercom actief is zijn: sloopwerken, containertransport, straatwerk en boren, frezen en zagen."

"En natuurlijk geeft het een kick als je de eerste in de regio bent die met deze mooie nieuwe trucks gaat rijden. In het wagenpark van Mercom was er naast DAF geen ander merk te vinden."