Clicky


Primeur Volvo FH16 750 voor Van Hoef Metaalrecycling

Primeur Volvo FH16 750 voor Van Hoef Metaalrecycling
22-03-2012 14:08 | Volvo | auteur de redactie
W. Van Hoef uit het Belgische Dilsen-Stokkem zal de allereerste Volvo FH16 750 hebben ingeschreven in België. Het voertuig zal worden ingezet in de metaalrecycling en werd uitgerust met een kipper-oplegger. Paesen Trucks Peer leverde de 4x2 trekker en de Kempische Wagenbouw Bree (KWB) maakte in samenspraak met Clijsters uit Dilsen-Lanklaar de kipoplegger.

W. Van Hoef is actief in de metaalrecycling, waarbij het bedrijf zicht richt op het transporteren en verwerken van metalen en non-ferrometalen.

Willem Van Hoef koos heel bewust voor de Volvo FH16 750. "De FH16 750 biedt niet alleen uitstekende rijeigenschappen en onovertroffen veiligheid, maar ook het comfort is uniek. De D16G-motor biedt een fenomenaal koppel en vermogen, waardoor wij ook in de zwaarste omstandigheden probleemloos onze ladingen kunnen blijven transporteren. Zo is 90% van het koppel al beschikbaar binnen de twee seconden.



Wij hebben ook heel bewust gekozen voor de I-Shift, de geautomatiseerde versnellingsbak van Volvo. Zo zijn we zeker dat het bijzonder krachtige vermogen optimaal wordt benut en dit op de meest zuinige manier."

Volvo Trucks dealer Paesen Trucks uit Peer heeft de primeur om de allereerste Volvo FH16 750 pk in België te mogen overhandigen. Het geairbrushed gedeelte werd gerealiseerd door Jos Knevels.



P.S.: Rubber Duck is tevreden