Clicky


Nieuwe DAF FA LF45.220 bakwagen met de ultra schone EEV motor voor Gebr. Stip Sloopwerken

Nieuwe DAF FA LF45.220 bakwagen met de ultra schone EEV motor voor Gebr. Stip Sloopwerken
22-03-2012 09:21 | DAF | auteur de redactie
Onlangs overhandigde Anton van der Niet, bedrijfswagenadviseur bij Blom-DSW, de sleutels van de nieuwe DAF FA LF45.220 bakwagen met de ultra schone EEV motor aan de Gebr. R. en P. Stip Sloopwerken B.V. te Hazerswoude.

De DAF FA LF45.220 is uitgevoerd met een verlengde dagcabine, voor extra opbergruimte achter de stoelen, een handgeschakelde 6 versnellingsbak en een luxe luchtgeveerde chauffeursstoel. De firma Bevako in Delfgauw heeft een 8 tons VDL haakarmsysteem geplaatst achter de cabine, voor het wisselen van de containers. De DAF wordt ingezet in Nederland, waarbij de nadruk ligt op de Randstad. De nieuwe DAF LF45.220 is aangeschaft als vervangend vervoer voor de DAF45.130 welke 14 jaar probleemloos zijn werk heeft gedaan.

In 1989 zijn Remco en Perry Stip gestart met hun gespecialiseerde bedrijf in Hazerswoude. Het bedrijf is niet alleen thuis in sloop-, boor- en zaagwerk, maar ook in grondwerkzaamheden, zoals het graven van bouwputten t.b.v. het aanleggen van rioleringen en het leggen van kabels. Ook het verplaatsen van grond en zand en het schoonmaken van straten zijn onderdeel van de werkzaamheden.

Asbestsanering is een belangrijk onderdeel, waarbij er extra aandacht is voor het veilig afvoeren van de materialen en puin. Gebr. Stip Sloopwerken beschikt over diverse containers, waardoor het snel en eenvoudig is om het eigen bedrijfsafval naar de verwerkers af te voeren. Ook het leveren van grond en zand naar o.a. uitgegraven bouwputten is een onderdeel van de werkzaamheden.



Voor het boren en zagen in beton beschikt Gebr. Stip Sloopwerken o.a. over diamantboren van Ø 8 mm t/m Ø 1000 mm. Met vijf vaste medewerkers en projectgebonden extra inhuurbare medewerkers, worden er projecten door heel Nederland voor diverse bedrijven, overheden en particulieren tot volle tevredenheid van de opdrachtgevers afgewerkt.

Gebr. Stip Sloopwerken zijn uitermate tevreden over de samenwerking met de dealer Blom-DSW. "De betrokkenheid bij de aanschaf van onze nieuwe DAF is door de dealer geweldig goed aangepakt waarbij de samenwerking meer dan uitstekend was", zegt Remco. "Het onderhoud is in goede handen bij de dealer. Maar ook een goede prijs/kwaliteitsverhouding, gekoppeld aan een prima service, geeft ons veel vertrouwen."