Clicky


BMT Koeriers neemt vijftiende Scania in gebruik

BMT Koeriers neemt vijftiende Scania in gebruik
21-03-2012 11:20 | SCANIA | auteur de redactie
LEIDSCHENDAM - BMT Koeriers uit Leidschendam heeft onlangs de 15e Scania in gebruik genomen. Dit benadrukt de goede relatie tussen de Scania vestiging in Waddinxveen en BMT. De Scania P 280 bakwagen met geconditioneerde opbouw wordt ondermeer ingezet voor luchtvrachtzendingen, onboard-levering en temperatuur gecontroleerde transporten. Met de nieuwe Scania distributietruck is BMT klaar voor de toekomst en is een volgende stap gezet in hun verdere focus op verkeersveiligheid en milieubewuste investeringen.



De Scania P 280 is voorzien van de Scania XPI motor, zonder AdBlue. De soepele motor wordt behalve een laag verbruik ook gekenmerkt door het lage geluidsniveau. BMT heeft behalve bakwagens ook Scania trekkers in het wagenpark. In de loop van het 19-jarig bestaan is de specialisatie gericht op dedicated transport, boordleveringen, luchtvrachtzendingen en temperatuur gecontroleerde transporten.



Daarnaast is BMT koeriers-gecertificeerd voor het geconditioneerde transport van verpakte levensmiddelen en farmaceutische producten.