Clicky


Vijfde Renault Magnum voor Dirk Jan de Bood

Vijfde Renault Magnum voor Dirk Jan de Bood
14-03-2012 15:16 | Renault | auteur de redactie
Dirk Jan de Bood kent de voertuigen van Renault Trucks als geen ander. Zeker de Renault Magnum, want het voertuig dat hij nu in ontvangst mocht nemen, is ondertussen al zijn vijfde exemplaar. Deze keer gaat het om een Renault Magnum met 520 pk in Polar-uitvoering.

Het bedrijf DJ De Bood uit het Nederlandse Schagen is gespecialiseerd in transport van metaalrollen naar Duitsland en Zwitserland en koeltransport. Voor beide activiteiten zet het bedrijf voortaan deze nieuwe Renault Magnum 520 pk EEV in. Aan het stuur zit zaakvoerder-chauffeur Dirk Jan De Bood. Hij legt ons uit waarom hij opnieuw de voorkeur gaf aan Renault Trucks.



"Dit is mijn vijfde voertuig van Renault Trucks. Ik heb eerder twee Renault Magnums met 480 pk, één met 460 pk en nog één met 500 pk aangeschaft. Deze keer koos ik voor een Renault Magnum met 520 pk in Polar-uitvoering. Waarom nu juist de Renault Magnum? Hij is enorm ruim en zijn verhouding tussen prijs en kwaliteit zit goed. Een ander sterk punt is zijn verbruik en zijn comfort. Daarnaast heb ik ook een goede relatie met Renault Trucks Amsterdam, die een uitstekende dienstverlening biedt."

Dirk Jan De Bood koos voor de Polar-uitvoering met een speciale cabine die beschermt tegen de kou. Iets wat in deze barre wintertijden zeker van pas zal komen.