Clicky


Eerste zijdeuren trailer van tien stuks voor J.P. Vis & Zn.

Eerste zijdeuren trailer van tien stuks voor J.P. Vis & Zn.
09-02-2012 09:59 | Trailers | auteur de redactie
RTR heeft in samenwerking met haar klant J.P. Vis & Zn. een zijdeuren trailer op de weg gezet die multifunctioneel en flexibel inzetbaar is.

Zo is de oplegger van het Finse merk Limetec (geïmporteerd door Wemacon) uitgevoerd met zijdeuren welke vanuit het midden naar voren en achteren te openen zijn. Geïntegreerd in de vloer kunnen spanbanden worden gebruikt welke via het dak de lading kunnen zekeren. De oplegger is geschikt voor zowel palletvervoer, stukgoed alsmede het vervoer van Deense bloemenkarren.



Op het kopschot is een Thermoking SLX Spectrum koelmachine gemonteerd met een tweede verdamper welke is ingewerkt in het plafond. Tevens is de oplegger voorzien van een BÄR laadklep. Het onderstel is uigevoerd met SAF Integraal assen met op de eerste as een aslift. Verder zijn onder het chassis RVS opbergkisten gemonteerd.



Deze eerste oplegger (van een serie van 10 stuks) zal worden ingezet voor het transport van groenten, fruit, bloemen en planten naar Scandinavië en door de multifunctionele uitvoering kan er retourlading meegebracht worden van levensmiddelen tot aan auto onderdelen.