Clicky

 Schade aan woningen in Breda door vuurwerkbom

Schade aan woningen in Breda door vuurwerkbom
01-08-2023 10:50 | Misdaad | auteur Redactie

BREDA - In de nacht van maandag op dinsdag is een vuurwerkbom ontploft bij de voordeur van een woning in Breda. Door de explosie zijn de ruiten van twee voordeuren vernield, meldt de politie.

De politie kreeg omstreeks 04.00 uur een melding dat een vuurwerkbom was afgegaan bij de voordeur van een woning aan de Giraffestraat. Ter plaatse bleek dat de ruiten van de voordeur en die van de buren vernield waren.  Veel bewoners stonden buiten. In de straat hing een sterke kruitdamp.  Agenten hebben in de omgeving nog met een diensthond tevergeefs gezocht naar de dader(s).

De 40-jarige bewoner heeft aangifte gedaan. Hij vertelde dat hij met zijn vrouw en vier kinderen in de woning lagen te slapen. Rond 04.00 uur werd hij wakker van een harde knal en glasgerinkel. Hij liep naar beneden en ontdekte dat de ruiten van zijn voordeur en die van de buren vernield waren.

De politie roept getuigen op die afgelopen nacht iets verdachts gezien hebben in de Giraffestraat of omgeving om contact op te nemen met de politie. Ook doet de politie een buurtonderzoek en bekijkt relevante camerabeelden.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,103
Diesel1,924

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions