Clicky

 Rotterdammer verlaat plaats van ongeval op N59, mogelijk onder invloed

Rotterdammer verlaat plaats van ongeval op N59, mogelijk onder invloed
31-07-2023 10:44 | Binnenland | auteur Redactie

ZIERIKZEE - Een 21-jarige Rotterdammer wordt verdacht van het verlaten van een plaats ongeval. Ook was hij mogelijk onder invloed van alcohol en of drugs, meldt de politie.

De man verliet vannacht zijn auto na een eenzijdig ongeval op de N59. Een vriendin bracht hem naar de Huisartsenpost, waarna hij voor verdere behandeling met een ambulance naar een ziekenhuis in Goes werd vervoerd.

De politie kreeg maandag omstreeks 01.00 uur een melding van een passant dat op de N59 een auto op de kop in een sloot lag. Kennelijk was de bestuurder met zijn auto door de berm geschoten en had daarbij enkele paaltjes geraakt. Hierna schoot hij de parallelweg over, raakte een boom, rolde vervolgens de dijk af en kwam op de kop in een droge sloot terecht.

Brandweerlieden onderzochten het voertuig. Er bleek niemand meer in te zitten. Wel werden in het voertuig een aangebroken fles cognac en een aangebroken fles whisky aangetroffen.  

Ondertussen werd duidelijk dat de bestuurder zich inmiddels op de huisartsenpost gemeld had. Daar werd besloten om een ambulance op te roepen en de man voor verdere behandeling naar het ziekenhuis in Goes te brengen. Daar heeft een arts bloed van de verdachte afgenomen.

Het voertuig is getakeld en in beslag genomen. De verdachte zal op een later moment verhoord worden.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,078
Diesel1,898

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Logistieke Marktplaats
meer logistieke marktplaats