Transport Online - Honderdste walking floor trailer in de huurvloot van Trailned

Honderdste walking floor trailer in de huurvloot van Trailned

Honderdste walking floor trailer in de huurvloot van Trailned
09-01-2012 13:17 | Trailers | auteur de redactie
Vanwege onzekere kredietverstrekkingen wordt het huren van transportmaterieel de komende periode steeds interessanter. Daarom heeft Trailned onlangs de 100e walking floor trailer in hun huurvloot opgenomen. Transporteurs kunnen door te huren hun risico aanzienlijk verlagen. Daarom zal Trailned ook de komende periode hun huurvloot nog verder uitbreiden.

Bovendien zijn alle huurtrailers maximaal drie jaar oud en altijd van het merk Knapen Trailers. Zo zijn klanten die bij Trailned huren altijd verzekerd van degelijk materieel. Uiteraard tegen betaalbare prijzen.Trailned specialiseert zich voornamelijk in walking floors. Hierdoor is klantspecifiek advies dé toegevoegde waarde voor transporteurs. Het erkende dealerschap van Knapen Trailers in Nederland, België en een groot deel van Duitsland is reeds het 10-jarige jubileum voorbij.

Het verkoopgebied van gebruikte walking floors strekt zich tegenwoordig tot buiten Europa. Ook transporteurs die een goed bod op hun gebruikte walking floor willen zijn bij Trailned aan het juiste adres.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,687
Diesel1,265

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions