Clicky

 DFDS breidt uit door overname Estron Group

DFDS breidt uit door overname Estron Group
18-07-2023 10:11 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur Redactie

ROTTERDAM - DFDS verwerft honderd procent van het aandelenkapitaal van Estron Group, een Nederlandse aanbieder van weg- en ferrytransport en opslag gevestigd in de Rotterdamse haven. Met de overname versterkt en ontwikkelt DFDS zijn Europese transportnetwerk.

"De overname van Estron Group breidt ons netwerk voor weg- en ferryvervoer tussen het Europese vasteland en het Verenigd Koninkrijk uit. Ons aanbod van opslag- en logistieke diensten aan met name onze Nederlandse klanten wordt hierdoor sterk verbeterd," zegt Niklas Andersson, Executive Vice President en hoofd van de Logistieke Divisie.

Estron Group biedt zowel weg- als ferrytransport aan tussen voornamelijk het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, de Benelux en Polen. Er worden zowel volle ladingen als deelladingen vervoerd.

Opslag, cross-docking en logistieke diensten worden geleverd vanuit een 58.000 m2 groot magazijn in de haven van Rotterdam.

Estron Group breidt het transportnetwerk van DFDS uit door het toevoegen van wegtransportcapaciteit aan de bestaande full-load operatie van en naar het Verenigd Koninkrijk die weg- en ferrytransport combineert.

Daarnaast vormen de deellading- en opslagactiviteiten van Estron Group een aanvulling op de bestaande soortgelijke activiteiten van DFDS Wijchen, Nederland. De overname versterkt hiermee het aanbod dat DFDS aan klanten kan doen.

Foto's

  • J.Roeland
    L. van Leeuwen
  • J.Roeland
    KLG EUROPE
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,103
Diesel1,924

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions