Clicky


Twee Scania G-series Euro 5 voor Nivo Logistiek

Twee Scania G-series Euro 5 voor Nivo Logistiek
03-11-2011 11:11 | SCANIA | auteur de redactie
Het bedrijf Nivo Logistiek in Bunschoten is volop in beweging en bevestigt dit met de aankoop van twee nieuwe Scania G-series. De keuze is gevallen op de 380 pk sterke Euro 5 motor, vanwege het gunstige brandstofverbruik en de lage uitstoot.

"De Scania’s hebben in de eerste week al de nodige kilometers gemaakt en dat tot volle tevredenheid", aldus directeur Hans Voorbach die eind 2010 de leiding over nam van het voormalige Niebeek Transport. De Scania vestiging in Amersfoort leverde de voertuigen af.

De nieuwe G 380LA4x2MNA trekkers zijn voorzien van de Highline cabine en twee-pedaals Scania Opticruise. De nodige comfort wordt gecombineerd met een uitstekend brandstofverbruik. Het wagenpark van Nivo Logistiek bestaat hiermee uit ruim 25 voertuigen, variërend van trekkers met koel-/vriesopleggers, koelbakwagens en bestelauto’s voor onder andere koeriersdiensten. Het bedrijf telt nu ongeveer 45 medewerkers, van wie een aantal in deeltijd. Dit maakt Nivo Logistiek tot een flexibele partner voor haar opdrachtgevers.

Nivo Logistiek is van oudsher expert op het gebied van koel-, food en vriesvervoer. Onder andere voor de horeca, supermarkten en grotere bedrijven op het gebied van kip-, zuivelproducten en snacks in heel de Benelux. Het bedrijf transformeert meer en meer van een transportbedrijf naar een logistieke dienstverlener.



Daarbij richt Voorbach zich vooral op Value Added Logistics: activiteiten die waarde toevoegen aan het product in de vorm van een fysieke handeling of een bijkomende dienst. Uiteraard volgens de ISO HACCP- kwaliteitsnormen. Tevens wordt er gewerkt aan een opslagruimte voor lokale opdrachtgevers. Het bedrijf is dus volop in beweging om continuïteit te garanderen. Met de know how en goede contacten in de transportsector van Voorbach gaat dat zeker lukken.