Clicky

 Truckland levert nieuwe generatie DAF XG’s aan Den Hartogh

Truckland levert nieuwe generatie DAF XG’s aan Den Hartogh
04-07-2023 13:34 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

EINDHOVEN - Royal Den Hartogh Logistics heeft elf nieuwe generatie DAF XG’s besteld bij Truckland. De logistiek dienstverlener kiest hiermee nadrukkelijk voor een betrouwbare en efficiënte transportoplossing. Voor de chauffeurs betekent de duurzame DAF XG - met de langste cabine in de markt - premium gereedschap voor optimale veiligheid en comfort.

Den Hartogh: veiligheid en duurzaamheid cruciaal

Familiebedrijf Den Hartogh is in meer dan 100 jaar uitgegroeid tot een wereldwijd opererende logistieke dienstverlener, gespecialiseerd in het vervoer van vloeibare chemicaliën, gassen en droge bulk. Veiligheid en duurzaamheid zijn onlosmakelijk verbonden met de cultuur van Den Hartogh dat inmiddels vestigingen in 27 landen heeft. “Bij onze beslissing om te investeren in deze nieuwe generatie DAF XG trucks spelen onze duurzaamheidsdoelstellingen een cruciale rol. Daarnaast zijn ook de veiligheid van en comfort voor onze chauffeurs zeer belangrijk”, aldus Joep Aerts, Business Unit Director Den Hartogh Liquid Logistics.

DAF XG: veiligheid, ergonomie en efficiëntie

De nieuwe generatie DAF XG speelt in op alle actuele ontwikkelingen in de transportwereld. Van klimaatvraagstuk, CO2-reductie, veiligheid van medeweggebruikers tot chauffeurscomfort. Zo voldoet de XG aan de nieuwe EU-regels voor maatvoering: ideaal voor de chauffeurs op lange ritten. Bovendien heeft de DAF XG het meest zuinige brandstofverbruik in de markt en draagt de truck bij aan de duurzaamheidsdoelstellingen van het bedrijf, dankzij zijn milieuvriendelijke eigenschappen en verminderde CO2-uitstoot. Rob Schram, Commercieel Directeur bij Truckland vult aan: “Mooi om te zien dat de combinatie van geavanceerde technologie, brandstofefficiëntie en veiligheidskenmerken van deze ‘Truck of the Year 2022’ naadloos aansluit op de strategische ambities van Den Hartogh Logistics.

Klaar voor de toekomst

Den Hartogh hecht grote waarde aan netwerken en lange termijn partnerschappen. Met klanten en leveranciers streven zij ernaar om samen slimme logistieke oplossingen te ontwikkelen die bijdragen aan efficiëntere toeleveringsketens. Als toonaangevend dealerbedrijf blijft Truckland zich samen met DAF inzetten voor innovatie en het ontwikkelen van geavanceerde transportoplossingen. Beide ondernemingen zijn klaar voor de toekomst en markeren met deze levering het begin van een veelbelovende samenwerking tussen Truckland en Den Hartogh Logistics.

Foto's

  • B. Kuil
    B. Kuil
  • B. Kuil
    B. Kuil
  • B. Kuil
    B. Kuil
  • Bek en Verburg BV
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,113
Diesel1,930

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions