Clicky


Verwarmbare boxtrailers voor Vos Transport B.V.

Verwarmbare boxtrailers voor Vos Transport B.V.
04-10-2011 09:17 | Trailers | auteur de redactie
DEVENTER - Vos Transport B.V. biedt verwarmd transport aan naar onder andere Scandinavië. Deze vorm van vorstvrij transport biedt een meerwaarde aan bedrijven, bij voorbeeld in de chemie, die in de koude winterperiode producten vorstvrij moeten transporteren.

Om aan de hedendaagse eisen van de industrie tegemoet te komen heeft Vos Transport naast de bestaande vloot van heater trailers geïnvesteerd in zes nieuwe boxtrailers. Deze zijn uitgerust met een "zelf supporting" heater installatie met GPS.



Deze techniek maakt het mogelijk om op afstand de temperatuurgegevens van de verwarmingsunit en omgevingstemperatuur in de boxtrailer uit te lezen. De boxtrailers zijn ook uitgerust voor vervoer van ADR geklassificeerde goederen.



Vos Transport heeft ruime ervaring met verwarmd transport. Steeds meer producten zijn op waterbasis en verwarmd transport biedt dan een uitstekend alternatief. Om de verwachte groei op te vangen is ervoor gekozen om de vervoerscapaciteit in dit segment te vergroten en zijn de eerste boxtrailers in roulatie gebracht.