Clicky


Vier nieuwe DAF FA bakwagens voor Van Oers

Vier nieuwe DAF FA bakwagens voor Van Oers
18-08-2011 13:44 | DAF | auteur
Dat bij de divisie Van Oers Logistiek de zorg voor het milieu hoog in het vaandel staat blijkt uit de aanschaf van vier nieuwe DAF CF voertuigen met de ultra schone EEV Euro-5 motor. De DAF FA CF65.250 bakwagens zijn uitgerust met een geautomatiseerde AS Tronic versnellingsbak, front- en achterzicht systeem en een compleet brandstofbesparend spoiler pakket.

De geïsoleerde koel/vriesopbouw (1/3 koel en 2/3 vries), waarbij het koelgedeelte flexibel kan worden ingedeeld, is van Carrosseriefabriek Harderwijk. Ruud van Oers kreeg de sleutels van de nieuwe DAF’s overhandigd door Wilbert Beers, verkoper bij Van Hooft Bedrijfswagen. Het wagenpark omvat 55 voertuigen. De nieuwe DAF’s zijn aangeschaft voor vervanging van de Euro-2 en Euro-3 voertuigen.

Van Oers werkt met enorme passie aan superieure kwaliteit, hoge betrouwbaarheid en een eerlijke prijsstelling. Samen met 300 gemotiveerde medewerkers, bouwen Ruud en Wim van Oers het werk van hun 'opa' en van vader Martien elke dag verder uit naar een onderneming waar aandacht, service en ondersteuning naar de afnemers op de eerste plaats komt. Met de huidige vestiging in Boxtel opgedeeld in 3 divisies, productie van snacks, salades en belegde sandwiches en broodjes, een grootverbruikcentrum voor horeca aangevuld met de logistieke divisie, levert Van Oers een perfect assortiment van ruim 4.000 producten aan afnemers in de out of home en retail sector zoals tankstations, luchtvaart, horeca en supermarkten.

Het werkterrein van Van Oers is Nederland en voor een aantal klanten in België en Duitsland. Voor Burger King verzorgt Van Oers naast het logistieke proces van de producten in Nederland ook de logistiek voor Hongarije en Cyprus. De eigen technische dienst van vier medewerkers zorgt zonodig ook voor het klein onderhoud aan de wagens.



DAF dealer Van Hooft Bedrijfswagen is al vele jaren een zeer betrouwbare partner voor van Oers. Een uitstekende service, goede prijs/kwaliteitsverhouding en het bieden van optimale inzetbaarheid van de voertuigen is al jarenlang het grote pluspunt van de dealer. Ook het grote onderhoud wordt door de dealer verzorgd.