Clicky


Nederlandse Primeur: Nieuwe 10000 Watt direct drive van Mitsubishi type TDJS100

Nederlandse Primeur: Nieuwe 10000 Watt direct drive van Mitsubishi type TDJS100
21-07-2011 09:37 | Overig | auteur
Het wereldwijd bekende bedrijf Mitsubishi komt met een volledig nieuwe krachtige direct drive transportkoelunit, de TDJS100. Deze koelunit komt in de geheel vernieuwde serie direct drives van Mitsubishi. De bestaande TDJ300 wordt opgevolgd door de TDJS35, TDJ430 wordt TDJS50 en de TDJ600 is dan de TDJS70.

Door de buitenliggende verdamper constructie van deze kopschotunit blijft de volledige laadruimte ter beschikking. Mede door het lage eigen gewicht van de unit is er ook meer netto laadvermogen. Bovendien worden de rijeigenschappen niet beinvloed. De bijzonder geluidsarme aandrijving van de koelinstallatie wordt tijdens het rijden door de truckmotor via V-snaren en een magneetkoppeling gedaan. De onderhoudsvrije verdamperventilatoren zijn volledig ingekapseld en zorgen voor een langdurige hoge capaciteit waarop men kan vertrouwen. De zeer stille en optimaal geconstrueerde nachtkoeling kit voor de elektrische aandrijving kan op verzoek om ruimte te besparen onder de laadvloer worden gemonteerd. Met de gebruiksvriendelijke afstandbediening heeft u alles onder controle. Vanuit de cabine kan de unit worden ingesteld en de functies op het digitalescherm worden gecontroleerd.



Naast het aansprekende design (zeer slagvast, vormvast, UV-bestendig en geheel recyclebare polyester) overtuigen deze units door een lange levensduur, robuustheid en servicevriendelijkheid. Alle TDJS types worden aangedreven door de nieuwe 3D scroll compressor, hoge capaciteit bij laag toeren beschikbaar. Het gepatenteerde multifunctioneel ventiel zorgt voor gelijkblijvende drukverhoudingen. Aangezien het toerental van de compressor en daarmee ook de koelcapiciteit afhangt van het toerental van de truckmotor, blijft ook in het stadsverkeer of in de file een buitengewoon hoge koelcapaciteit ter beschikking. Dit maakt de TDJS serie met 3D scroll nadrukkelijk geschikt voor stadsdistributie.

Ook leverbaar met ultra platte (128mm) tweede verdamper voor meerdere compartimenten. Voor alle informatie, bezichtiging en bestellingen, bent u van harte welkom op stand 232 in de Evenementenhal te Gorinchem 30, 31 augustus en 1 september.