Clicky


Baks Logistiek geeft vertrouwen aan Mercedes-Benz

Baks Logistiek geeft vertrouwen aan Mercedes-Benz
02-06-2011 10:23 | Mercedes-Benz | auteur
BORCULO - Gedurende de inzet van de Fuel Duel Actros van Baan Twente vorig jaar november is het bewijs geleverd. Mercedes-Benz spaarde in het brandstof verbruik. Baks Logistiek in Borculo zet de Mercedes-Benz Actros in hun 41 voertuigen grote wagenpark in. De Mercedes-Benz 2141LS met een Megaspace cabine gaat nu de aankomende jaren het werk verzetten voor Baks Logistiek.

De klantspecifiek opgebouwde Actros is afgeleverd door Mercedes-Benz dealer Baan Twente. Deze auto is onder andere voorzien van een 9 ton vooras, xenon verlichting en het driversline pakket met daarin onder meer een standkachel en koelbox. Daarnaast is de auto aangepast naar wens van Baks met onder meer: pneumatische schuifschotel en een warmte wisselaar voor nauwkeurig verwarmen van de bulkoplegger.



Baks Logistiek BV is een betrouwbaar, flexibel, vooruitstrevend en professioneel (inter)nationaal tanktransportbedrijf in vloeibare food- en feedproducten, dat streeft naar een langdurige relatie met haar opdrachtgevers. De werkzaamheden worden uitgevoerd door goed opgeleide, kwaliteitsbewuste en gemotiveerde medewerkers op een deskundige, zorgvuldige en veilige wijze, waarbij gebruik wordt gemaakt van de modernste communicatiemiddelen met als doel winst te maken om de continuïteit van de organisatie te waarborgen.