Clicky


Twee nieuwe Daf XF105 Super Space Cab's voor Gebr. Joosten

Twee nieuwe Daf XF105 Super Space Cab's voor Gebr. Joosten
31-05-2011 10:01 | DAF | auteur
Het gaat goed met de Gebr. Joosten BV. Na in 2010 een schitterend nieuw pand in Nederweert betrokken te hebben is nu ook de vloot uitgerust met de meest geavanceerde voertuigen. Twee nieuwe DAF FAR XF105.410 Super Space Cab voertuigen zijn onlangs door Guul van Deursen, regio verkoper bij Allers Bedrijfswagens, overhandigd aan Gebr. Joosten BV.

Speciaal voor het volumevervoer zijn de DAF's uitgevoerd als low-deck, met een schotelhoogte van slechts 96 cm, geschikt voor wissellaadbakken. De voertuigen worden ingezet voor het vervoer van complete ladingen stro, isolatiemateriaal, goederen voor de speelgoedbranche en blikken voor de frisdrankindustrie. Met 27 eenheden, waarvan 8 van het merk DAF worden de ladingen binnen West-Europa afgeleverd.

Bertus Joosten startte in 1944 de onderneming in Ospel. De zonen Thijs en Jan hebben in 1974 het bedrijf voortgezet en sinds 2003 is Mariëlle, samen met haar vader Thijs, verantwoordelijk voor de onderneming. In 2010 is Gebr. Joosten BV verhuisd naar het nieuwe pand in Nederweert, waar met 30 gemotiveerde medewerkers aan de verdere uitbouw wordt gewerkt. Het pand is perfect gelegen op het beveiligde industriepark, direct aan de snelweg A2.



De op- en overslag van goederen en de warehousing completeren het transportbedrijf. Het 2.000 m2 grote en verwarmde warehouse, met een stapelbare pallethoogte tot 12 meter en laaddock, biedt alle mogelijkheden voor de eigen goederen, maar ook derden kunnen gebruikmaken van dit warehouse.

Gebr. Joosten BV is zeer tevreden met de dealer Allers Bedrijfswagens. Het onderhoud aan de voertuigen is uitbesteed bij de dealer. De goede service en een zeer interessante prijs/kwaliteitsverhouding en het met raad en daad terzijde staan, zijn belangrijke pluspunten.