Clicky

 MOJO gaat ervan uit dat concerten Madonna in Ziggo Dome doorgaan

MOJO gaat ervan uit dat concerten Madonna in Ziggo Dome doorgaan
28-06-2023 23:45 | Showbizz | auteur ANP

AMSTERDAM - Concertorganisator MOJO "gaat ervan uit" dat de concerten van Madonna in december in Amsterdam doorgaan. Dat laat een woordvoerder woensdagavond weten. De manager van de zangeres maakte woensdag bekend dat Madonna haar tournee voorlopig uitstelt vanwege een bacteriële infectie.

MOJO heeft nog geen informatie ontvangen over het mogelijk schrappen van de twee concerten in de Ziggo Dome. Madonna treedt op 1 en 2 december op in Amsterdam, als onderdeel van haar Europese Celebration Tour.

De wereldwijde tournee langs 35 steden zou op zaterdag 15 juli van start gaan in Noord-Amerika in de Rogers Arena in Vancouver in Canada. Daarna zou Madonna in de VS podia in Detroit, Chicago, New York, Miami en Los Angeles aandoen.

Na de show in de VS reist de megaster verder naar Europa, waar ze in de herfst elf steden aandoet. Alvorens in Amsterdam op te treden zou de 64-jarige Madonna Londen, Barcelona, Parijs en Stockholm aandoen. De twee concerten in Amsterdam zijn de laatste optredens van de geplande tournee.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,078
Diesel1,898

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Logistieke Marktplaats
meer logistieke marktplaats