Clicky


Drie nieuwe MAN TGL voor Biologische Bakkerij Verbeek Brummen

Drie nieuwe MAN TGL voor Biologische Bakkerij Verbeek Brummen
02-10-2011 19:38 | M.A.N. | auteur de redactie
BRUMMEN - Biologische Bakkerij Verbeek Brummen heeft onlangsdrie nieuwe MAN TGL 12-18 in ontvangst mogen nemen van de M.A.N. dealer uit Apeldoorn.

Biologische Bakkerij Verbeek Brummen heeft zorg en aandacht om het milieu hoog in het vaandel. Dit komt niet alleen tot uitdrukking door verwerking van grondstoffen uit de chemicaliënvrije landbouw. Zo gebruiken ze voor het produktieproces "natuurstroom" (opgewekt zonder fossiele brandstof) en streven ze in het onvermijdelijke transport naar een minimaal brandstofgebruik per vervoerd produkt.



Na uitgebreid onderzoek is de keus dan ook gevallen op M.A.N. mede om het lage brandstofverbruik, lage CO2 uitstoot en euro 5 zonder toegevoegde Add-Blue. Ook de hoge prestaties en de lage onderhoudskosten speelden een grote rol in de keus. Een uitgebreid dealer netwerk en goede service hebben hierin ook meegespeeld.



De carroserie is geleverd door Jonker carroserieën Apeldoorn, deze keus is vooral omdat de jarenlange samenwerking en uitstekende diensten uit het verleden graag behouden wilden worden.