Clicky


Geweldige wendbare DAF FAQ CF85.460 4-asser voor C. Geraerts Kassensloop in Someren

Geweldige wendbare DAF FAQ CF85.460 4-asser voor C. Geraerts Kassensloop in Someren
02-10-2011 19:14 | DAF | auteur de redactie
C. Geraerts Kassensloop zet de nieuwe DAF in om materialen bij de sloop van kassen af te voeren. Dankzij de wendbaarheid van de DAF FAQ CF85.460, waardoor beschadigingen aan het erf zoveel mogelijk worden voorkomen, is dit voertuig uitermate geschikt voor de sloop van kassen, vooral op moeilijk bereikbare plaatsen.

Vanwege de zware glascontainers is voor een ideale gewichtsverdeling gekozen voor een
FAQ 4-asser. De DAF is uitgevoerd met een geautomatiseerde AS-Tronic versnellingsbak, intarder, Adaptive Cruise Control en een Orlaco camera systeem. De truck is bij Terberg Techniek in Baarlo voorzien van een Hiab 244 Hi Pro autolaadkraan en een 25 ton’s VDL
CI 25-01 kabelsysteem wat verlaagd is ingebouwd.

De DAF FAQ CF85.460 is door Guul van Deursen, verkoper bij Allers Bedrijfswagens, overhandigd aan Chris Geraerts, directeur/eigenaar van C. Geraerts Kassensloop.

C. Geraerts Kassensloop al meer dan 25 jaar een professioneel kassensloopbedrijf. "Er komt veel meer bij kijken dan alleen maar het slopen van een kas", stelt Chris. "Ook het handmatig sorteren van het glas, de stalen opbouw, het correct afvoeren van de materialen, waarbij het erf niet beschadigd wordt en het schoon opleveren van de plaats, vragen om gedegen kennis van een sloop."

Op het bedrijf in Someren worden die onderdelen, welke geschikt zijn voor hergebruik, in het verkoopmagazijn weer verkocht. C. Geraerts Kassensloop is voornamelijk werkzaam in de regio Venlo, Nijmegen en Breda. Ook komen er regelmatig sloopopdrachten uit België en Duitsland. De verkoop van nieuwe kassen, hobbykassen en serres, nieuw en gebruikt, is een onderdeel van de activiteiten van het bedrijf.



DAF dealer Allers Bedrijfswagens en C. Geraerts Kassensloop spreken van een uitstekende samenwerking. Het inspelen op de behoefte van de klant en het verdiepen in de werkomgeving waarvoor een voertuig wordt ingezet zijn op het lijf geschreven van de dealer. Altijd klaar staan, uitstekende service bieden en komen met een goede prijs/kwaliteitsverhouding zijn de sleutelwoorden voor de samenwerking tussen beide ondernemingen. "We zijn dan ook zeer tevreden met onze dealer", zegt Chris Geraerts.