Clicky


Zestien nieuwe Scania's voor A2B-Online

Zestien nieuwe Scania's voor A2B-Online
16-09-2011 10:49 | SCANIA | auteur de redactie
Onlangs zijn de eerste tien voertuigen uit een order van zestien nieuwe Scania’s afgeleverd bij A2B-Online. Allen betreffen Scania R 420 LA4x2MNA trekkers met de riante Topline cabine. A2B-Online heeft in Scania de full service partner gevonden waar ze naar op zoek waren. De gehele zorg voor het wagenpark wordt door Scania uit handen genomen.

Eén aanspreekpunt en alle zorgen omtrent het wagenpark bij één vaste partner onderbrengen. Dat was het uitgangspunt bij de nieuwe aanschaf. A2B-Online heeft de financiering, verzekering, reparatie- en onderhoud, banden en houderschapsbelasting van de 16 nieuwe voertuigen ondergebracht bij de Scania vestiging in Emmen. "Behalve een scherp aanbod heeft A2B-Online hiermee de juiste expertise, een omvangrijk servicenetwerk, gemak en transparantie in huis gehaald", aldus Account Manager Mark Rotman van Scania.

A2B is erg betrokken en heeft zeer gemotiveerde en bewuste chauffeurs. De verregaande samenwerking tussen de systemen en medewerkers van A2B en Scania Emmen zorgt ervoor dat afwijkingen continue geregistreerd worden en waar nodig gezamelijk bijgestuurd om zo te komen tot een maximaal rendement.

De Scania R 420 trekker zijn allen voorzien van de ruime Topline cabine. De 420 pk sterke Euro 5 motor behaalt uitstekende resultaten op het gebied van brandstofverbruik en souplesse, getuige de onlangs gehouden 1000-punten test. Verder zijn alle voertuigen voorzien van een gereedschapskist, koelkast, magnetron, Scania Retarder en biedt de twee-pedaals Scania Opticruise veel chauffeurscomfort.
A2B-Online heeft het hoofdkantoor in Zoeterwoude Rijndijk en vestigingen in Felixstowe (UK) en Schüttorf (Duitsland).



De specialisatie ligt waar transport in de basis om draait: het vervoeren van volle ladingen van A naar B, maar wel met een sterke focus op online toepassingen en korte communicatielijnen. Klanten die goederen te vervoeren hebben in het gebied Benelux, Duitsland en Engeland kunnen dit via de website inboeken. A2B heeft hiervoor een gemakkelijke en gebruikersvriendelijke toepassing waarbij alles via de website kan worden geregeld en bijgehouden: van transportstatus, facturen, communicatie, offertes tot claims.