Clicky


Nieuwe Volvo FH16 voor L.A.W. Tol bv

Nieuwe Volvo FH16 voor L.A.W. Tol bv
15-09-2011 19:16 | Volvo | auteur de redactie
NIEUW-BEIJERLAND - Volvo Truckcenter Alblasserdam heeft afgelopen zaterdag een nieuwe Volvo FH16 600 afgeleverd bij L.A.W. Tol BV. De Volvo FH16 600 is gekomen ter vervanging van een Daf 95. De Volvo voldoet natuurlijk aan de nieuwste emissie eisen en is uitgevoerd met een i-shift zwaartransport bak.

De diepladers worden gebruikt voor het verzetten van eigen materieel en dieplader en speciaal transport voor klanten. Buiten de diepladers heeft het bedrijf ook nog een aantal oprijwagens die ook net als met de diepladers eigen materieel transporteren maar ook machines en dergelijke voor klanten.



De chauffeurs van L.A.W. Tol zijn dusdanig flexibel dat een weigerende machine of een machine met mankementen toch door de chauffeurs zelf geladen kan worden, dankzij de technische achtergrond en scholing van de chauffeurs.



Verder is het bedrijf ook een machine verhuurbedrijf dat dagelijks tussen de 150 en 200 grondverzet machines verhuurd, en sinds een paar jaar hebben zij een transportafdeling opgestart en met veel succes.