Clicky


Vier nieuwe Scania's voor Meulenberg Urmond

Vier nieuwe Scania's voor Meulenberg Urmond
13-09-2011 19:01 | SCANIA | auteur de redactie
Vorig jaar zijn er bij Meulenberg Urmond vijf nieuwe Scania’s met EEV motor in gebruik genomen. De tevredenheid over deze voertuigen en de door de dealer geleverde service leidde tot een vervolgorder voor opnieuw vier voertuigen. Het bedrijf uit Urmond heeft de voertuigen afgeleverd gekregen in het jaar dat het 90-jarig jubileum wordt gevierd. Een mijlpaal voor het familiebedrijf. De Scania vestiging in Nuth leverde de voertuigen af.

Qua motorisering heeft Meulenberg opnieuw gekozen voor de 420 pk sterke Scania EEV motor (Enhanced Environmentally friendly Vehicle). Met deze bewuste keuze voldoet Meulenberg aan de huidige meest strenge milieunorm. Alle nieuwe trekkers zijn van het type G 420 LA4x2MNA, compleet met CG19-slaapcabine, vernieuwde grille en interieur en de twee-pedaals Scania Opticruise. Dit alles staat garant voor veel comfort voor de chauffeur.



Meulenberg beschikt over een groot eigen wagenpark met zo'n 45 motorvoertuigen en 98 getrokken eenheden. Het familiebedrijf, dat deze maand haar 90-jarig jubileum viert, is over de jaren flink gegroeid. Thans is uit de derde generatie Wil Meulenberg samen met Paul Cornelissen aan het roer van het bedrijf. Behalve activiteiten in het containertransport, zeilwagentransport en warehousing beschikt het bedrijf ook over een eigen containerterminal, Container Terminal Stein (CTS) genaamd. Dit maakt Meulenberg een sterke speler in het intermodale vervoer.