Clicky


Tien nieuwe Daf voertuigen op basis van 'Total Care' voor CleanLeaseFortex

Tien nieuwe Daf voertuigen op basis van 'Total Care' voor CleanLeaseFortex
05-09-2011 10:08 | DAF | auteur de redactie
Blom's Automobielbedrijven (BLOM - DSW) heeft een total care concept ontwikkeld voor CleanLeaseFortex, waarbij de DAF trucks geheel worden afgestemd op de specifieke inzetbaarheid per vestiging. In het concept is door BLOM - DSW het MultiSupport Reparatie- en Onderhoudscontract en de leasing door PACCAR Financial opgenomen.

Tevens zijn ook inruilobjecten door BLOM - DSW in het concept ondergebracht. De tien nieuwe voertuigen bestaan uit 6 x FA LF55.210 bakwagen, 2 x FT CF75.310 trekker, 1 x FA CF65.250 bakwagen en 1 x FA CF75.360 bakwagen met aanhangwagen.

Dat de zorg voor het milieu hoog in het vaandel staat bij CleanLeaseFortex is vanzelfsprekend; alle voertuigen zijn dan ook uitgerust met de milieuvriendeijke Euro-5 motor, een front-, zij- en achterzicht systeem en een geautomatiseerde AS Tronic versnellingsbak. Tevens is er uit Arbo technische achtergrond gekozen voor luxe stoelen en airconditioning.

De opbouw is geleverd door de Eindhovense Carrosseriefabriek, met versterkt plywoodwanden in verband met het transporteren van rolcontainers. De DAF’s zijn door Anton van der Niet, bedrijfswagenadviseur bij Blom's Automobielbedrijven, aan JohanArnts, Transportcoördinator van CleanLeaseFortex, overhandigd. Het huidige wagenpark omvat 106 voertuigen waarvan 60 procent van het merk DAF.

Met hoofdkantoren in Koudekerk aan den Rijn en Eindhoven, is CleanLeaseFortex met 2.000 medewerkers en 20 vestigingen in Nederland en België koploper in textiellogistieke diensten voor de gezondheidszorg, de horeca & recreatie en de industrie. Een positie die gebaseerd is op een heldere ondernemingsvisie, zuiver inzicht in de processen en een transparante aanpak. Kwaliteit, betrokkenheid, deskundigheid en ervaring zijn de sleutelwoorden van het succes. Mede door de complete landelijke dekking is CleanLeaseFortex als geen ander in staat om adhoc leveringen en 'wasserij service om de hoek' te verlenen.



De onderneming loopt voorop als het gaat om de bescherming van eigen medewerkers, met toegespitste opleidingen en trainingen zoals BHV en EHBO trainingen. Voor chauffeurs zijn er driedaagse trainingen in Eindhoven, Zoetermeer en Vaassen.

CleanLeaseFortex heeft gekozen voor een partner die voldoet aan de visie: korte lijnen, flexibele instelling en het bieden van een 'Total Care' concept. BLOM – DSW heeft een grote inbreng met betrekking tot de juist voertuigspecificatie. BLOM – DSW is met haar werkmethode en werkprocedures op alle vestigingen gecertificeerd volgens de norm ISO 9001:2008, de internationale erkende norm voor kwaliteitsmanagementsystemen en is tevens ISO duurzaam gecertificeerd.

Het onderhoud wordt mede door het landelijke DAF dealer netwerk uitgevoerd.