Clicky


Vijf nieuwe Daf voertuigen voor Bos Dynamics

Vijf nieuwe Daf voertuigen voor Bos Dynamics
05-09-2011 09:53 | DAF | auteur de redactie
RENSWOUDE - In februari 2011 startte Cor-Albert Bos in Renswoude zijn nieuwe onderneming: Bos Dynamics. De onderneming maakte een vliegende start, mede door de doorstart van Boekhout Beroepsvervoer uit Ede.

Vijf nieuwe DAF trekkers werden in augustus aan de vloot van Bos Dynamics toegevoegd. Marijn Bos, verkoopleider bij Bakker Bedrijfswagen Groep, overhandigde de nieuwe DAF FT XF105.460 Super Space Cab trekkers aan Cor-Albert Bos, directeur-eigenaar van Bos Dynamics. De DAF's zijn uitgerust met de milieuvriendelijke Euro-5 motor, een geautomatiseerde AS Tronic versnellingsbak en twee tanks voor totaal 1.200 liter dieselolie.

De capaciteit van Bos Dynamics omvat 50 trekkende en 55 getrokken eenheden.



Vanaf februari 2011 is Cor-Albert Bos samen met 45 gemotiveerde medewerkers, dag en nacht in touw voor het transporteren van bouwmaterialen naar bouwmarkten en bouwplaatsen. Ook het vervoer van rollen papier naar drukkerijen is een onderdeel van de transporten van Bos Dynamics. Het werkgebied omvat internationaal de Benelux en Duitsland. Nationaal worden er voornamelijk lengtetransporten verzorgd voor de bouwwereld. Kooiapen zijn vanzelfsprekend op de voertuigen aanwezig.

De bouw- en papierlogistiek is voor Cor-Albert een open boek waar hij, na de vele jaren daarin gewerkt te hebben, volledig thuis is. De eerstkomende uitbreiding zal een Cross- Docking hal zijn, spciaal voor lengte-goederen. Met dit nieuwe concept voor Nederland zal een grote efficiency-slag gemaakt worden in de ditributie van afbouwmaterialen stelt Cor-Albert Bos.

Cor-Albert Bos is enthousiast over de inbreng van de dealer, Bakker Bedrijfswagen Groep. De hulp bij de opzet van de onderneming, het inleven bij de specifieke problemen bij de start en de perfecte service geven Cor-Albert veel vertrouwen voor de toekomst. Het onderhoud aan de voertuigen is bij de dealer ondergebracht.