Clicky


Initial Hokatex investeert in nieuw materieel

Initial Hokatex investeert in nieuw materieel
17-08-2011 09:56 | Overig | auteur de redactie
Initial Hokatex is één van de belangrijkste dienstverlener op het gebied van sanitaire hygiëne, bedrijfskleding, linnengoed, schoonloopmatten en disposables. Het bedrijf is onderdeel van Rentokil Initial plc en dus wereldleider op het gebied van efficiënte, professionele services voor alle soorten bedrijven. Bij Initial Hokatex nemen veiligheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen een belangrijke plaats in bij de alledaagse werkzaamheden. Zo volgt het personeel van Initial Hokatex richtlijnen voor goede arbeidspraktijken en werkt men met checklists waarop milieuverantwoordelijkheden staan beschreven. Het maatschappelijk verantwoord ondernemen staat ook bij de aanschaf van nieuw transportmateriaal centraal.



Zo zijn de nieuwe Iveco Daily chassis allen voorzien van schone EEV motoren (milieu) en bouwt Lamboo de integraal carrosserieën "ARBO proof". Hoewel in deze klasse voertuigen niet verplicht, rust Lamboo alle auto's uit met achteruitrijdcamera en een extra dode hoek camera voor meer veiligheid voor de overige weggebruikers.

De carrosserie is voor de chauffeur van drie zijden bereikbaar. Achter via de achter sluitende laadklep, vanuit de doorloop in de cabine en via de elektrisch/pneumatische schuifdeur opzij met comfort instap. De chauffeur is hierdoor in staat altijd de kortste weg te kiezen wat tijd bespaart.



De "Initial Hokatex oplossing" van Lamboo staat tijdens de Carrosserie Vakdagen in Gorinchem van 30 augustus tot en met 1 september op de stand van Lamboo nr. 261.