Clicky


Sterren stralen in de achterhoek

Sterren stralen in de achterhoek
26-07-2011 09:50 | Mercedes-Benz | auteur de redactie
Baan Twente heeft bewezen in een Fuel Duel met de Fuel Killer Actros dat rijden met een combinatie goedkoper kan. Gedurende de inzet van de Actros van Baan Twente is bewezen wat er word beweerd. Dit heeft Jos Dusseldorp doen besluiten om 2 Mercedes-Benz Actros 1841LS aan te schaffen. Met inzet van de demo chauffeur van Baan Twente zijn de eerste resultaten bereikt. Beter dan 25 liter op 100 kilometer werd er gereden op binnenlandritten.

Omdat er ook aan de chauffeur wordt gedacht zijn de beide Actrossen Megaspace uitgerust met het Driversline pakket welke o.a. is uitgerust met koellade, standkachel, standairco en luchthoorns.

Wie regelmatig onderweg is in Nederland heeft ze vast wel eens gezien; de imposante roodgele combinaties van Jos Dusseldorp Transport B.V. uit Lichtenvoorde. De chauffeurs van onze Achterhoekse onderneming rijden vooral naar bestemmingen in de Benelux, Duitsland en Noord-Frankrijk. Dat doen ze voor opdrachtgevers die vaak al jaren klant zijn.



Jos Dusseldorp een transportbedrijf dat in ruim 50 jaar tijd is uitgegroeid van een enkele wagen naar een organisatie bestaande uit 70 trekkende eenheden, 150 containerbakken, 18.000 m2 op- en overslagruimte en 120 medewerkers welke samen garant staan voor een stukje specialisme in de logistiek: transport van schade gevoelige producten.