Clicky

 Koeman ergert zich aan gebrek aan bereidheid en mentaliteit

Koeman ergert zich aan gebrek aan bereidheid en mentaliteit
18-06-2023 18:27 | Sport | auteur ANP

ENSCHEDE - Ronald Koeman had geen goed woord over voor de manier waarop het Nederlands elftal zich zondag presenteerde in de eerste helft van de wedstrijd tegen Italië in de strijd om de derde plek van de Nations League.

"Dan heb ik het niet over voetbal, maar over bereidheid en mentaliteit. Dat neem ik mezelf zo kwalijk. We hebben elkaar laten zitten", zei een aangeslagen bondscoach na de nederlaag (2-3) tegen de NOS.

Koeman twijfelde aan zichzelf. "Misschien ben ik niet duidelijk genoeg geweest", vervolgde hij. "Het was lamlendig. Dat vind ik het ergste om te zien aan een team, dat ze het niet op kunnen brengen. We corrigeerden elkaar niet en namen niet onze verantwoordelijkheid. Kijk naar het eerste doelpunt.

De rechtsbuiten, Donyell Malen in dit geval, moet meelopen met de linksback. Je kunt het verdedigen niet alleen aan de verdedigers over laten. Ik heb er een bloedhekel aan als het terugschakelen van voor naar achteren niet goed gaat. We hebben elkaar laten zitten, ik schaamde me de eerste helft."

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,103
Diesel1,924

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions