Clicky


Twee ultra schone DAF FAG CF75.310 Euro-5 EEV voertuigen voor Collin Recycling

Twee ultra schone DAF FAG CF75.310 Euro-5 EEV voertuigen voor Collin Recycling
18-07-2011 09:35 | DAF | auteur de redactie
Trots overhandigde Arjan Kelder, regiomanager bij Allers Bedrijfswagens, onlangs twee nieuwe DAF FAG CF75.310 voertuigen aan Maurice Collin van Collin Recycling in Venlo. De DAF Euro-5 EEV motoren met AdBlue techniek en extra roetfilter zorgen voor een minimale emissie in het werkgebied en het milieu in het algemeen. De nieuwe DAF's zijn uitgevoerd met een volautomatische Allison versnellingsbak en zij- en achterzicht camera’s. De opbouw van beide voertuigen, uitgevoerd met een welvaart weegsysteem en een achterlader, is van Geesinknorba in Emmeloord.

Van verwerker van oud papier en schroot is Collin Recycling uitgegroeid tot een multifunctioneel reststoffen centrum. Niet alleen het verzamelen en verwerken van reststoffen is belangrijk, maar steeds vaker wordt er door het bedrijfsleven gebruik gemaakt van de kennis bij Collin Recycling op het gebied van de logistieke verwerking van allerlei restmaterialen welke bij een bedrijf vrijkomen. Al bij de architect op de tekentafel wordt de gedegen kennis van Collin Recycling ingezet om de vrijkomende reststoffen zo efficiënt en voorgesorteerd mogelijk te verwerken en af te voeren.



Met 30 gemotiveerde medewerkers worden de wensen van de klant snel en flexibel aangepakt en opgelost. De meeste opdrachtgevers voor het inzamelen van reststoffen bevinden zich binnen een straal van 50 kilometer rond de vestigingsplaats. Na het sorteren van de aangeleverde reststoffen wordt deze geleverd aan afnemers over heel de wereld. Vanzelfsprekend zijn de benodigde milieuvergunningen voor alle activiteiten aanwezig.

De samenwerking met Allers Bedrijfswagens is nog nieuw, maar nu al spreekt Maurice Collin van een prima start. "De dealer weet waar het om gaat, levert een prima service, heeft een goede prijs/kwaliteitverhouding en zorgt door middel van een Reparatie en Onderhouds Contract (ROC) voor een 100 procent inzetbaarheid van de voertuigen", zegt Maurice.