Clicky


Scania combi met drie bedden voor verhuisbedrijf Nobbe

Scania combi met drie bedden voor verhuisbedrijf Nobbe
06-07-2011 12:01 | SCANIA | auteur de redactie
Verhuisbedrijf Nobbe rijdt sinds kort met een fraaie Scania R 400 bakwagencombi. De Topline cabine is uitgerust met maar liefst drie bedden achter de voorstoelen. Dankzij deze slaapplaatsen kunnen de ritten met meermannige bezetting efficiënter worden gepland. De nieuwe combi is afgeleverd door de Scania vestiging in Emmen.

De Scania vestiging in Emmen heeft het voertuig afgeleverd. De R-serie Topline cabine biedt veel ruimte en comfort die met de verhuistoepassing geen overbodige luxe is. De 400 pk sterke XPI motor voldoet aan de Euro 5 norm zonder AdBlue. De nieuwe 2-pedaals Scania Opticruise – die onlangs in een duitse vergelijkingstest nog als winnaar uit de bus kwam – zorgt voor extra chauffeurscomfort. De bakwagen is voorzien van een container afzetsysteem en een Orlaco frontzicht camera zorgt voor extra zicht en veiligheid.



Nobbe Verhuizingen is sinds het begin een echte Scania klant. Het bedrijf werd in 1933 opgericht en specialiseerde zich naast bodediensten als snel geheel op verhuizingen. Zowel voor particulieren als bedrijven. Nobbe heeft op dit gebied expertise die veel verder gaat dan het verhuizen op zich. Een nieuw begin in het buitenland – als particulier of groot bedrijf, is een stap in een nieuwe wereld. Dit brengt veel vragen met zich mee, bijvoorbeeld op het gebied van inboedel, maar ook douane-zaken, invoerrechten, vergunningen, formulieren, stempels, etc. Nobbe Verhuizingen heeft jarenlange ervaring met internationale en intercontinentale verhuizingen en heeft hier het antwoord op. Van deur tot deur.