Clicky


Twee Volvo's FH voor J. den Breejen

Twee Volvo's FH voor J. den Breejen
30-06-2011 10:57 | Volvo | auteur de redactie
J. den Breejen Handel en Transport B.V. uit Hoofddorp heeft onlangs de eerste twee Volvo FH trekkers aangeschaft. De Volvo FH 4x2 en 6x2 hebben beide 460 pk en zijn uitgerust met Volvo’s automatisch schakelende versnellingsbak I-Shift. Het maatwerk en het totaalpakket met chauffeurstrainingen dat Volvo Truck Center kon leveren, waren voor J. den Breejen redenen voor Volvo te kiezen.

J. den Breejen Handel en Transport B.V. is gespecialiseerd in het verzetten van grond, het innemen en afzetten ervan, diverse grondsoorten en (klantspecifieke) grondmengsels. Het ruim 60 jaar oude bedrijf beschikt over een uitgebreid materieelpark met meer dan 40 eigen vrachtwagens, kranen, shovels en divers ander materieel.



Maatwerk
De nieuwe Volvo FH trucks voor Den Breejen zijn voorzien van I-Shift, Volvo's automatisch schakelende versnellingsbak. Het voertuig is soepel te manoeuvreren, door een optimale samenwerking tussen I-Shift en het remsysteem van het voertuig. Het geoptimaliseerde schakelsysteem betekent ook dat het brandstofverbruik lager is, evenals de emissies van kooldioxide en andere uitlaatgassen die schadelijk zijn voor het milieu.

Wilco den Breejen, Algemeen Directeur van J. den Breejen is blij met de nieuwe trucks: "Volvo Truck Center heeft samen met verschillende toeleveranciers voor de oplegger en de hydrauliek een mooi stukje maatwerk afgeleverd. Doordat de schotelpositie ten opzichte van de oplegger goed is gelegd, kunnen wij de assen maximaal benutten. Het zijn twee krachtige trucks geworden waar wij erg trots op zijn."