Clicky

 Man opgepakt na vondst drie doden in Nottingham

Man opgepakt na vondst drie doden in Nottingham
13-06-2023 11:12 | Buitenland | auteur ANP

NOTTINGHAM - [update 13:04 uur] Een 31-jarige man is opgepakt na de vondst van drie doden in de Engelse stad Nottingham. Ook heeft iemand in de stad geprobeerd drie mensen aan te rijden. De politie denkt dat de incidenten met elkaar in verband staan.

De politie ontving in de nacht van maandag op dinsdag een melding over twee lichamen op straat. Later werd ergens anders in Nottingham een derde lichaam gevonden. Ook werd de politie opgeroepen vanwege een incident waarbij met een busje werd geprobeerd drie mensen aan te rijden. Die personen worden in het ziekenhuis behandeld, aldus de politie. Verdere details werden niet gedeeld.

De 31-jarige man wordt verdacht van moord. Een team van rechercheurs probeert te achterhalen wat er precies is gebeurd.

De politie in Nottingham spreekt van een "gruwelijk en tragisch incident" en roept op tot geduld terwijl het onderzoek doorgaat. Zes straten in de stad zijn afgesloten. Ze blijven voorlopig ontoegankelijk voor het publiek. Het gaat volgens Britse media om een deel van de stad waar het normaal gesproken druk is.

Premier Rishi Sunak heeft op Twitter de politie en de nooddiensten bedankt voor hun inzet na het "schokkende incident" in Nottingham. "Mijn gedachten zijn bij de gewonden en de familie en geliefden van degenen die zijn overleden", laat de premier ook weten.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,092
Diesel1,912

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions