Clicky


Twee nieuwe Volvo's FL voor Pluimers Isolatie

Twee nieuwe Volvo's FL voor Pluimers Isolatie
27-06-2011 09:38 | Volvo | auteur de redactie
RIJSSEN - Pluimers Isolatie uit Rijssen heeft onlangs twee Volvo FL 14 tonnen in gebruik genomen. De 4x2 trucks met 240 pk werden afgeleverd door Volvo Trucks-dealer Nijwa Groep. De voertuigen worden ingezet voor het op locatie naadloos isoleren van verschillende soorten gebouwen en objecten. De trucks beschikken over een eigen stroom- en luchtvoorziening en zijn volledig selfsupporting. Later dit jaar volgen nog eens dertien Volvo's FL.



Pluimers Isolatie is sinds 1973 actief op de markt van isolatie. Onder het motto 'Geen betere isolatie dan naadloze isolatie' isoleert het bedrijf huizen, gebouwen, stadions, stallen, opslagtanks, schepen en tal van andere objecten. Pluimers beschikt over circa 70 voertuigen van verschillende fabrikanten. Alle trucks beschikken over een eigen stroom- en luchtvoorziening en zijn daardoor volledig selfsupporting.

Tevreden over service
Henry Pluimers, Logistiek Manager van Pluimers Isolatie is blij met de nieuwe FL: "Onze laatste Volvo stamt uit 1991: een Volvo FL6. De reden dat wij na lange tijd weer voor Volvo’s hebben gekozen, ligt in de uitstekende werkplaats en service van Volvo Trucks-dealer Nijwa. Zij bieden flexibele ondersteuning en zijn bovendien goed bereikbaar."



De nieuwe Volvo's zijn voorzien van een luchtgeveerde vooras, comfortcabine en Volvo's automatisch schakelende versnellingsbak I-Sync. Als opbouw is er een BDF-Berry gemonteerd en wordt er gebruik gemaakt van afzetbakken. "De uitstraling van de Volvo-trucks spreekt ons aan. Wij werken in een branche waarin energiebesparing en duurzaamheid een grote rol spelen. Aangezien zorg voor het milieu een van Volvo’s speerpunten is, passen deze trucks goed bij ons bedrijf", besluit Inkoop en Technisch Manager bij Pluimers Isolatie, Gerrit Pluimers.