Transport Online - Rijdende reclameobjecten voor Zegwaard Rioolreiniging

Rijdende reclameobjecten voor Zegwaard Rioolreiniging

Rijdende reclameobjecten voor Zegwaard Rioolreiniging
23-06-2011 10:25 | Renault | auteur de redactie
Zegwaard Rioolreiniging uit Delft kocht 2 Renault Maxity's bij Renault Trucks Barneveld. Met hun korte wielbasis en smalle cabine zijn de wagens uitermate geschikt voor ontstoppingswerk in de binnenstad.
De monteurs van Zegwaard Rioolreiniging staan 24 uur per dag en 7 dagen per week klaar om verstoppingen te lijf te gaan. Uiteraard moeten ze daarvoor ook uitrukken in de binnenstad waar wendbaarheid en handelbaarheid van het interventievoertuig prioritair is. Daarom koos het bedrijf voor de Renault Maxity, een voertuig dat uitermate geschikt is voor de binnenstad van Den Haag, Rotterdam en Amsterdam.De wagens combineren een beperkte omvang met een groot laadvermogen. Het grote voordeel van de Renault Maxity is zijn korte wielbasis (2,50 meter) en zijn smalle cabine (1.87 meter). Dankzij zijn stuurinrichting van de laatste generatie biedt de Renault Maxity een minimale draaistraal van 4,80 m en is hij zeer wendbaar.

Naast smal, laag en kort was er nog een reden waarom Zegwaard Rioolreiniging voor de Renault Maxity koos. Op de wagens van het bedrijf zijn hogedrukmachines gebouwd om riolen te reinigen. Daardoor onderscheiden de voertuigen zich van de gesloten bestelwagens van de bakker of de elektricien. Deze Renault Maxity’s zien er uit als rioolreinigingsmachines en krijgen daardoor in de altijd stressvolle stad meer begrip van de andere weggebruikers als ze de weg versperren. Bovendien zijn de wagens met hun aparte look rijdende reclame objecten voor het bedrijf.

Zegwaard Rioolreiniging koos voor de 2,5 liter motor van 130 pk met de handgeschakelde zesversnellingsbak. Die biedt nog meer rijplezier en een beheerst verbruik dankzij zijn hoog koppel met een laag toerental. Met zijn speciale, korte eerste versnelling geeft deze versnellingsbak de Renault Maxity meer mobiliteit bij het rijden aan een lage snelheid. Ideaal bij manoeuvres in de stad.Een automaat kozen ze bij Zegwaard Rioolreiniging niet omdat ze niet de hele dag met de wagen in het 'korte werk' zitten en daar dus het voordeel niet uit te halen valt. Ze gebruiken hun voertuigen alleen om naar de plaats van het onheil te rijden en daar de reparatie uit te voeren. De wagens zijn wel uitgerust met airco en bluetooth carkit. Zo hebben de werknemers het nodige comfort en blijven ze altijd bereikbaar.


Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 6 juli t/m zondag 12 juli

Alle Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,681
Diesel1,324

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions