Clicky


Transpo-Nuth BV kiest wederom voor Scania kraanwagens

Transpo-Nuth BV kiest wederom voor Scania kraanwagens
21-06-2011 10:49 | SCANIA | auteur de redactie
Transpo-Nuth B.V. kenmerkt zich door de grote diversiteit in transportactiviteiten. Onlangs heeft het bedrijf drie nieuwe Scania P-series aangeschaft, die worden ingezet voor diverse transportwerkzaamheden. De Scania vestiging in Nuth – onlangs onderdeel geworden van de Scania organisatie - leverde de voertuigen af. Op zaterdag 25 juni a.s. kan men overigens tussen 13.00-17.00 uur bij Scania Nuth terecht voor een gezellig open huis.

Twee van de drie nieuwe voertuigen van Transpo-Nuth worden ingezet voor glastransport. Het betreffen Scania P 360 LB6x2*4HLA, voorzien van de ruime CP16 dagcabine. Tevens is er gekozen voor de Scania Opticruise versnellingsbak, lage chassishoogte en twee autolaadkranen van het type Palfinger PK18002 B High Performance die op de achterzijde van de laadbak zijn gemonteerd. Het derde voertuig is een Scania P 400 LB8x2*6HNA. Ook deze heeft de CP16 dagcabine, lage chassishoogte en Scania Opticruise, maar een zwaardere Palfinger PK42502 E die direct achter de cabine is geplaatst. Alle drie de kranen zijn voorzien van afstandsbediening.



Transpo-Nuth B.V. rijdt onder andere voor ziekenhuizen en elektronicaketens, maar is bijvoorbeeld ook actief in het grondverzet en in de (wegen)-bouw. Dit illustreert de diversiteit van het bedrijf uit Nuth. Hier past uiteraard ook een zeer gevarieerd wagenpark bij, van kraanauto’s met kranen tot 100 Tm en van glastransport- tot containerauto’s. De activiteiten zijn in vier verschillende afdelingen ondergebracht: losgestorte goederen, exceptioneel transport, dienstverlening voor industrie en bouw en gespecialiseerd transport.



Onlangs ontving Transpo-Nuth B.V. de tweede prijs in de Demarrage Ondernemersprijs 2010 van Rabobank Zuid-Limburg. Bij Transpo-Nuth B.V. zijn 120 medewerkers actief, die naast de handelsactiviteiten 85 motorvoertuigen besturen.