Clicky


Robuuste Scania G440 voor Reinders Transport

Robuuste Scania G440 voor Reinders Transport
19-06-2011 19:06 | SCANIA | auteur de redactie
Bij Reinders Transport B.V. te Emmen is onlangs een imposante Scania afgeleverd. De 4-assige Scania G 440 wordt aangedreven door alle assen en levert indrukwekkende prestaties in zowel verharde als onverharde omstandigheden. De 440 pk sterke XPI motor voldoet aan de Euro 5 norm, zonder toevoeging van AdBlue. Scania Emmen leverde het voertuig af.

De Scania G 440 CB8x8HHZ heeft inschakelbare voorwielaandrijving. De all-wheel drive kan dus worden ingesteld als het echt nodig is. Dankzij de naafreductie RBP835 is een terreingewicht mogelijk van maar liefst 150 ton. De CG16 cabine is een nieuwe G-serie cabine met plat dak en biedt veel comfort. Reinders heeft bewust voor de XPI motor gekozen, aangezien hier geen AdBlue hoeft te worden toegevoegd om aan de Euro 5 norm te voldoen.



Reinders Transport B.V. te Emmen is gespecialiseerd in containervervoer. De nieuwe Scania is dan ook voorzien van een 30-tons VDL kabelsysteem. In de containers wordt ondermeer bermgras, bouw- en sloopafval en houtsnippers vervoert.