Clicky


Tien nieuwe Scania R440 XPI voor Raamsman Transport

Tien nieuwe Scania R440 XPI voor Raamsman Transport
13-06-2011 15:56 | SCANIA | auteur de redactie
Raamsman Transport in Raalte heeft sinds kort tien nieuwe Scania R-series in het wagenpark. Het wagenpark van Raamsman bestaat uitsluitend uit Scania voertuigen. De tien nieuwe voertuigen betreffen Scania R 440 LA4x2HNA trekkers, die dankzij de Scania XPI technologie geen AdBlue nodig hebben om de Euro 5 norm te behalen. De Scania vestiging in Deventer verzorgde de aflevering van de voertuigen.

De jarenlange positieve ervaringen zijn bepalend geweest om wederom met Scania in zee te gaan. Naast de unieke, gepatenteerde kenmerken van de Scania XPI motoren is de gebleken betrouwbaarheid de belangrijkste factor. Dit betaalt zich in de praktijk terug. De nieuwe R-serie cabines in Highline uitvoering bieden de chauffeur veel comfort.



Raamsman Transport is gespecialiseerd in het vervoer van bouwmaterialen, zoals betonstaalmatten, tralieliggers, metselstenen, snelbouwstenen, kelders en prefab betonelementen. Dankzij de ruim 45 jaar ervaring in het wegtransport en de gekwalificeerde chauffeurs is een vakkundig transport gegarandeerd. Dagelijks is Raamsman onderweg met vrachten bouwmaterialen in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Hierbij wordt een logistiek totaalpakket aangeboden.



Een van de vaste klanten sinds jaar en dag is Van Merksteijn uit Almelo, bekend in de staalbusiness en wapeningsmatten. Sinds 2009 is bij Raamsman ook het uitzonderlijk transport als specialisatie toegevoegd, waarbij ook aanverwante zaken als vergunningen en transportbegeleiding tot in de puntjes worden verzorgd.