Clicky


Truckertrailer: meer trailer voor eigen rijder

Truckertrailer: meer trailer voor eigen rijder
08-06-2011 13:38 | Trailers | auteur de redactie
MIDWOUD - De Truckertrailer is door Lamboo in opdracht van Iveco dealer AKRO uit Leiderdorp geleverd aan Milatrans uit Midwoud. Rob Mirani van Milatrans is eigen rijder en werkt voor verschillende opdrachtgevers in Nederland. Veel werk bestaat uit het leveren van geconditioneerde waren aan supermarkten, veelal in kleine steden en dorpskernen. De nieuwe oplegger moest voldoen aan de nieuwste PIEK eisen om geluidsoverlast voor omwonenden te voorkomen. Verder was een korte draaicirkel gewenst in verband met de vaak nauwe dorpskernen en om het aantal leveringen aan één winkel te beperken moest het interieur van de carrosserie uitgerust worden met een dubbele verdamper en een opklapbare scheidingswand. Diepvries- en koelwaren kunnen zo in één transport vervoerd worden.



Lamboo kon met Coolcarr alle wensen van Mirani invullen. Ook aan de vaak specifieke wensen van een eigen rijder werd gehoor gegeven. Met de 'Truckertrailer' van Coolcarr is Lamboo zeer flexibel in maatvoering en carrosserie uitrusting. De 'Truckertrailer' is geen massaproduct, maar wordt geheel op wens van de klant gebouwd. Wij verwachten er geen honderden van te verkopen aldus Alfred Straver van Lamboo Carrosserie, maar wij bieden hiermee wel een product voor klanten waarvoor de standaard oplegger net niet voldoet.

Als modern carrosseriebedrijf denkt ook Lamboo aan haar toekomst. Inspelen op de specifieke behoeften van de klant waaraan de grotere trailer- en carrosseriebouwers niet kunnen voldoen legt het Zoetermeerse carrosseriebedrijf geen windeieren. Met Coolcarr heeft Lamboo een goede troef voor de toekomst in handen.