Transport Online - Eerste Scania met R730 in Vlaanderen afgeleverd bij Transport Dewilde

Eerste Scania met R730 in Vlaanderen afgeleverd bij Transport Dewilde

Eerste Scania met R730 in Vlaanderen afgeleverd bij Transport Dewilde
06-06-2011 11:00 | SCANIA | auteur de redactie
Jacques Dewilde, van het gelijknamige transportbedrijf, nam onlangs de eerste Scania R 730 LA4 X2 MNA in Vlaanderen in gebruik. Hij koos voor dit paradepaard in het Scaniaprogramma vanwege de krachtige motor. In combinatie met het lage verbruik leidt dit tot ultiem rijplezier.

Dit is de eerste Scania met het topvermogen van 730 pk en een koppel van 3500 Nm die Scania Vlaanderen-Antwerpen aflevert. Het voertuig is – naast de al riante uitrusting - voorzien van het luxueuze King of the Road pakket.Voor het bedrijf is het nieuwe voertuig een waar paradepaard. De Topline cabine biedt veel ruimte en een imposante uitstraling. De Scania R730 is standaard uitgerust met twee-pedaals Scania Opticruise in combinatie met Scania Retarder. Het colour display in het dashboard biedt de chauffeur veel aanvullende informatie en geeft directe rijstijltips met het Scania Driver Support systeem.

Na het overnemen van de zaak van zijn vader, heeft Jacques Dewilde de vishandel in 1992 verkocht en een transportbedrijf gestart. Het transportbedrijf bestaat uit één trekker en één koeloplegger. De firma werkt voor verschillende bedrijven en is gespecialiseerd in het vervoer van alle gekoelde producten. De aankoop van de R730 is de vierde Scania op rij van bij de oprichting. Eerste aankoop was een R143 450 pk, daarna een R124 420 pk, dan een R164 580 pk en nu de R730.De goeie ervaringen met Scania en het vertrouwen in Scania Vlaanderen-Antwerpen heeft bijgedragen tot de aankoop.


Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,679
Diesel1,320

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions