Clicky


TransMission koopt 5 nieuwe DAF LF45 EEV bakwagens

TransMission koopt 5 nieuwe DAF LF45 EEV bakwagens
02-06-2011 14:31 | DAF | auteur de redactie
TransMission heeft de afgelopen zes maanden vijf DAF LF45 EEV bakwagens gekocht bij de DAF divisie van Van Tilburg-Bastianen in Roosendaal. Directeur Peter Tjalma van TransMission, het grootste samenwerkingsverband van zelfstandige transport- en distributiebedrijven in de Benelux, heeft er een eenvoudige verklaring voor: "TB DAF was op het juiste moment op de juiste plaats met het juiste voorstel. Dat DAF een goed merk is, hoefden ze ons niet te vertellen. En dat de service bij TB DAF in Roosendaal goed zit, weten wij al jaren. Het was het goede aanbod dat ons over de streep trok."

Tjalma denkt terug: "We kregen van onze contactpersoon bij TB DAF het aanbod om drie trucks te laten afvloeien zonder een boete op de resterende lease termijn. Op zich was ons wagenpark nog prima, maar we wilden vroeg of laat van de Euro 3 met roetfilter overstappen naar de milieuvriendelijke EEV Euro 5 voertuigen. We waren al aan het nadenken of we over enige tijd zouden gaan leasen of kopen. We besloten na dit aanbod niet te wachten en deze kans nú te pakken."

De nieuwe DAF voertuigen, 3 x DAF FA LF45.160 EEV en 2 x DAF FA LF45.210 EEV bakwagens zijn door Richard van der Heijden, verkoper bij TB DAF, overhandigd aan Safie Modiwirijo, operationeel leidinggevende bij TransMission in Bergen op Zoom.



TransMission verzorgt met zestien partners, 1200 medewerkers, 460 vrachtwagens en dagelijks 12.000 zendingen, het fijnmazige distributietransport in de Benelux. TransMission biedt routevervoer en netwerkdistributie, plus maatwerk service voor, tijdens en na het transport. Volledig afgestemd op de specifieke wensen van de klanten. De transport- en distributiebedrijven binnen TransMission werken onder één naam. Het zijn zelfstandige ondernemingen, veelal familiebedrijven.

TransMission biedt een heldere formule, een unieke barcoding voor track & tracing tussen de partners in de Benelux, een eigen IT-support, automatische routeplanners en status vermelding. De partners beschikken over 32.000 m2 overslagruimte en 68.000 m2 opslag- en magazijnruimte.

De samenwerking tussen TransMission en Van Tilburg-Bastianen is uitstekend. "De samenwerking tussen TransMission en de dealer is uitstekend", zegt directeur Peter Tjalma. "Het onderhoud verzorgt de dealer en het meedenken en inspringen daar waar mogelijk wordt door ons zeer op prijs gesteld."