Clicky


Indrukwekkende Scania G-serie voor Sannatrans

Indrukwekkende Scania G-serie voor Sannatrans
30-05-2011 13:51 | SCANIA | auteur de redactie
SannaTrans Transport B.V. uit Gendt heeft een nieuwe Ecocombi, ook wel LZV genoemd, in gebruik genomen. Het is de tweede Scania bakwagen voor SannaTrans in het wagenpark die uitgevoerd is als ecocombi. De voordelen van een dergelijke 25,25 meter lange combinatie bewijzen zich dus wel degelijk in de praktijk. De Scania vestiging in Arnhem verzorgde de levering.

Het betreft een drie-assige Scania G 440 6x2*4 bakwagen met gestuurde naloopas. De G-Highline cabine is voorzien van de twee-pedaals Scania Opticruise, Retarder en extra luchthoorns en zwaailampen. Het chassis heeft als ecocombi een maximaal GVW van 60 ton. De opbouw is verzorgd door Dimaro Carrosserieën in Huissen. De TRS koelmotor is Hydro-elektrisch aangedreven.



SannaTrans Transport is een logistieke dienstverlener, gespecialiseerd in het geconditioneerd vervoer van bloemen en planten naar verschillende grote veilingen in Nederland en West-Duitsland. Ook vervoer vanaf de veilingen van bloemen en planten en aanverwante producten wordt verzorgd door Sannatrans. Verder wordt er ook internationaal gereden met bloemen, planten of stukgoed.



De gekwalificeerde medewerkers zorgen er voor dat de producten op een nette en correcte manier vervoerd worden. Sannatrans maakt gebruik van koelruimtes voor de producten. Verder wordt ook al het benodigde fust geleverd vanaf alle veilingen.