Clicky


 


De stempelplaat voor perfecte stabiliteit

De stempelplaat voor perfecte stabiliteit
06-06-2023 10:26 | Speciaal Transport | auteur Gesponsorde content

Je bent gevraagd om steigermateriaal neer te zetten bij een renovatieproject van een aantal huurwoningen. De steigers komen in de voortuinen en in de achtertuin, het hele dak gaat er namelijk af! De steigers worden twee verdiepingen hoog en er zijn veel buizen, steigerplanken en boxen met klemmen nodig. In de ene tuin liggen tegels en de andere tuin heeft weer veel groen en losse aarde. Hier en daar een gazonnetje en zelfs een kleine vijvertje met een bruggetje heb je gezien.

Om het materiaal met de vrachtwagenkraan zo dicht mogelijk bij de opbouwlocatie neer te zetten zul je de vrachtwagen wel moeten afstempelen. En zo dicht bij de huizen geldt veiligheid boven alles. Tijd om een paar extra betrouwbare en lichte stempelplaten kopen.

De kunststof stempelplaat

De stempels van een bouwkraan en de uitschuifbare poten van een vrachtwagen zet je veilig op de grond met een kunststof stempelplaat. Deze stempelplaat beschermt de grond waar de stempels op staan en voorkomt daarmee wegzakken. De stempelplaat is gemaakt van slijtvast kunststof PE500 en is licht. Daar zijn de chauffeurs vast blij mee! De stempelplaten zijn 40 mm dik en hebben een handige touwgreep waardoor hij makkelijk en snel is vast te pakken.

De kunststof stempelplaten van BUMA Handel kan je in verschillende afmetingen bestellen: 30 x 30 cm, 40 x 40 cm, 50 x 50 cm, 60 x 60 cm en 80 x 80 cm. Allemaal PE500 kunststof en 40 mm dik. De kleinste van 300 x 300 x 40 mm kan een belasting van 7 ton aan, de grootste uit ons assortiment, 800 x 800 x 40 mm heeft een maximale belasting van 25 ton.

Het materiaal PE500 is lichtgewicht gerecyclede kunststof van hoogwaardige kwaliteit, de stempelplaten zijn daardoor vochtafstotend en oersterk. Ze zijn bestand tegen chemicaliën, olie en diesel. Bovendien kunnen ze niet breken. De BUMA kunststof stempelplaat is er speciaal om jouw vrachtwagen of kraan te ondersteunen.

En dan nog even dit…

Wettelijk zijn stempelplaten niet verplicht. Maar je begrijpt natuurlijk dat het de verantwoordelijkheid van elke kraanmachinist en chauffeur is altijd een veilige werkomgeving te waarborgen. Zowel voor het personeel als voor de mensen in de omgeving zoals de bewoners van de huizen die gerenoveerd worden. Gebruik een stempelplaat en wees er zeker van dat de machine, de bouwkraan, de vrachtwagen en de trailer stabiel staan.


Dit was een gesponsord artikel. De redactie is niet verantwoordelijk voor de inhoud. Bent u ook geïnteresseerd in de mogelijkheden om een gesponsord artikel te plaatsen? Neemt u vrijblijvend contact op

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,263
Diesel2,092

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats